Tuesday, 15 September 2015

Alhamdulillah..

Sejak 2011 berjinak-jinak dalam cubaan bisnes online, dari satu produk ke satu produk di cuba..akhirnya hari ini 14.09.15 photoshoot pertama Baju Menyusu keluaran Pesonasara 💖

Hati berbunga-bunga masa baju siap dan dapat collect dari tailor. Whatsapp mak tunjuk baju pertama dah siap, mak balas 

"mak rasa nak nangis tengok usaha dan kegigihan angah..mak doakan angah berjaya capai impian angah.." Aminnn..

Doa mak! Doa mak yg sangat2 tak tergambar dengan kata-kata! Terima kasih mak. Doa mak buat angah lebih semangat.

Sebelum photoshoot perut dah rasa semacam. Hati berdebar-debar. Yerla..tak pernah terjangkau di fikiran dapat mengorak langkah ke tahap ini pada masa ni. Rasanya satu kejayaan kerana hari ini memang sesuatu yg LUAR BIASA kami suami isteri lakukan.

Buat-buat konfiden jumpa photografer & model. Set up pertemuan dan TODAY IS THE DAY!!

Alhamdulillah..sesi ambil gambar berjalan lancar. Kami newbie memang tak tahu nak demand posing cemane ke ape. Terserah saja pada kreativiti photographer & model. Hehehhe. Sampai photogrpher cakap,

'... ishhh semua gambar ok je ni..risau pulak saya..' 

Hihihi..memang kami tengok oke je semua. Alhamdulillah urusan dimudahkan. Sejam je habis sesi photoshott 10 koleksi pertama Pesonasara. Siap dengan photoshoot untuk 'teaser' pulak tu.

Model @ikeen memang sopan orangnya , friendly dan sporting. Photographer @khairulhashidee pulak memang cool. Good job!

Semoga koleksi BASIC MAMA DRESS ini mendapat sambutan hangat dan laku keras di pasaran. 
In sha Allah..

Jom klik www.pesonasara.com untuk pelbagai koleksi baju menyusu muslimah, kualiti terbaik, design terkini dan harga berpatutan 💗








0 comments:

Post a Comment